Om CasaMina Living

Varmt välkomna till vår livsstilsbutik på nätet!

Vi hoppas att du som tittar in ska trivas här hos oss. Känn dig som hemma och låt dig svepas med av all inspiration och bilder på vacker inredning. I vårt sortiment har vi även accessoarer och smycken och snälla saker för de små och härliga nyheter är ständigt på ingång.

Vår förhoppning är att kunna inspirera och alltid erbjuda det där lilla extra. Oavsett om du bara är här för att just inspireras och titta på bilder eller om du är sugen på något nytt till ditt hem, till dig själv, dina barn eller en kär vän. Vi värnar om ekologiskt, riktiga hantverk, små kreatörer men även om godbitarna från de lite större leverantörerna. Vår förhoppning är att hela tiden kunna bredda vårt sortiment av ekologiska varor eftersom de ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Vi är helt enkelt ständigt på jakt efter de bästa och finaste produkterna för dig och ditt hem!

Dessutom erbjuder vi bra presentlösningar för dig som vill ge bort något, läs gärna mer om det HÄR. Vi älskar presenter och fina paket ! Vår förhoppning är att du ska få en härlig upplevelse när ditt paket kommer, även när du köper till dig själv.

Förutom finheter vill vi även erbjuda dig som kund ett trevligt och personligt bemötande, snabba leveranser, god service och ständigt mervärde för alla er som återkommer till oss. Ett tips är att både gilla oss på Facebook, följa vårt nyhetsbrev och vår butiksblogg.

Vi är också mycket aktiva på vårt instagramkonto: @casaminaliving - följ oss gärna där.

Och till sist; inga frågor, funderingar eller önskningar är för stora eller för små så tveka inte att kontakta oss i så fall. Det mesta går faktiskt att lösa!

 

Kristina

CasaMina Living

OBS SOMMARSTÄNGT!

Öppet igen v.34 och då skickas även alla ordrar som kommit in under sommaren. Det går alltså jättebra att lägga ordrar under tiden då webbutiken är öppen men ditt paket skickas först v. 34.

/Kristina

 

 

 

 

 

orgnr: 8005154649 | info@casamina.se |Box 135, 439 08 Frillesås | + 46 (0)340-740 405