Barnkuddar i ekologisk bomull

När det kommer till vårt barnsortiment, skönhet och livsmedel – och allra helst till hela vårt sortiment på sikt – vill vi satsa enbart på ekologiska och giftfria produkter som är så bra för oss och våra små som möjligt. Till barn blir det lättare och lättare att hitta bra produkter tack och lov.

kudde ekologisk bomull harlequin

Ferm Living satsar på ett ganska stort sortiment av sina varor på ekologisk bomull vilket vi gillar och har valt att ta in. De är ju dessutom så snygga. Förutom de nyinlagda kuddarna så har vi även kökshanddukar och förvaringskorgar i ekologisk bomull. Till hösten kommer det fler grejer och bland annat tandborstar i bambu och eko-plast. 

barnkuddar ekologisk bomull

Kuddarna vi tagit in är lekfulla och väldigt fina i sina mönster och färger och tanken är att de vi har ska gå att mixa och matcha för ett roligare och finare rum!

kuddar ekologisk bomull

Robotkuddarna och huskuddarna är speciellt roliga tycker vi. Här hemma är de med i alla sortens lekar och agerar gubbar och rekvisita i lekarna medan de i nästa sekund gosas med i soffan, agerar huvudkudde eller får pryda sängen. Det är kul när inredningen fyller många funktioner, eller hur?

kuddar ekologisk bomull