Det kommer nyheter.

Vita ljuslyktor i tunt porslin, vita

I februari börjar äntligen nyheterna från inköpen på mässorna att droppa in. Det är väldigt spännande att öppna kartongerna och se vad som finns där i och absolut roligast är det när man upptäcker att vissa saker till och med är ändå finare än vad man minns. Så var det faktiskt med vita ljuslyktorna. Galet så fina och underbart ljus när de är tända.

Paperbox, förvaring.

Förvaringen i form av vita och grå pappersboxar är också jättefina och kan ha väldigt många användningsområden. Jag har tänkt att några ska få flytta in i barnens rum för pennor, smålego och och pärlor. Pappen är sådär tjock och rejäl och boxarna kan man lätt vika ihop och stuva undan när de inte används. 

Stor stråväska

Stråväskan är också den kanonfin! Jag har verkligen längtat efter en korgväska och har länge tittat efter en som är så här stor. Den kommer definitivt att användas flitigt i sommar för alla badkläder och fika men innan dess så passar jag på att låta den stå framme i teverummet och agera filtförvaring. Det som är bra är att det finns ett innertyg vilket känns lite fräschare än bara stråmaterialet tycker jag och att det finns en liten innerficka med dragkedja.

Jag ska fortsätta presentera nyheterna här lite eftersom!