Sjalar från Beck Söndergaard

I butiken har vi valt att ha de fina sjalarna och accessoarerna från danska märket Beck Söndergaard som länge varit min egen personliga favorit. 

Lis Beck och Anna Söndergaard delade passionen för entreprenörsskap och accessoarer och startade tillsammans det danska märket Beck Söndergaard 2003. Det som kännetecknar Beck Söndergaard är den färgglada färgpaletten, unika handritade mönster till sjalar, vackra former och handgjord design på skinnprodukter i ålskinn och som för många är lika med Beck Söndergaard. 

Framförallt älskar jag färgerna och att det hela tiden känns nyskapande med nya mönster och kombinationer. Det är inte det lättaste att bara välja några stycken när man ska köpa in men jag gör mitt yttersta för att plocka ut godbitarna! Dessutom är kvaliteterna super och fallet snyggt, vilket jag tycker är en viktig del när man köper en sjal. Inför hösten kommer en stor laddning sjalar i olika material, färger och mönster och lite senare i höst kommer vi även ta in plånböcker och handväskor i det mjukaste skinn. Det ser jag fram emot!

Just för tillfället har vi kampanj på några av sommarsjalarna – missa inte det. Sjalen i 100% silke i härliga blå och gröna nyanser hänger runt min hals nästan varje dag! :)