Present

VILL DU GE BORT EN PRESENT?

 

  1. Välj de produkter du vill ge bort och lägg i varukorgen. Tips är att spana efter våra present-erbjudanden! Om du inte själv kan komma på något, kontakta oss på: info@casamina.se eller via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig med förslag!

  2. Glöm inte hälsningskort, de hittar du HÄR! (Alternativt använder vi en fin pappersetikett som vi fäster på ditt paket utan extra kostnad).

  3. När du kommer till ”Kassan” bockar du i att du vill ha en annan leveransadress än fakturaadressen, skriver i meddelandefältet ett hälsningsmeddelande du vill skicka med och glömmer inte heller att skriva att det ska vara present så att vi kan slå in det riktigt fint.

  4. KLAR!

 

• Inom kort kommer det att komma hälsningskort passande för olika tillfällen som är specialdesignade för CasaMina Living.

• Självklart kostar det inget extra för att vi slår in paket till er. Vi gör det dessutom med en massa kärlek!

 

Här finner du lite mer utförlig information:

Vi älskar att få presenter och ge bort presenter. Vem gör inte det?! Det är klart man ska tänka på sina nära och kära och visa uppskattning och vi hjälper gärna till med det. Ibland är det superenkelt att veta vad man ska köpa och ibland … ja, inte fullt lika enkelt. Vill du ha hjälp? Vi har ganska ofta specialerbjudanden eller tips på presentkit som kan passa stora eller små målgrupper. Annars väljer du själv ut en eller flera produkter som du vill ha som present. Om du vill att paketet ska levereras till en annan adress än fakturaadressen så väljer du det alternativet i kassan. I meddelanderutan skriver du att det ska vara en present (så att vi kan slå in den riktigt fint), när du önskar att den senast ska vara framme (lämna blankt för så fort som möjligt) och om du vill att vi ska skriva ett hälsningsmeddelande på kortet! Inga konstigheter.

 

Är det så att du inte riktigt vet vad du vill ge bort i present – beslutsångest kan ju drabba även den bäste presentköparen … – då kan du skriva ett mail till: info@casamina.se eller använda dig av kontaktformuläret där du kortfattat beskriver personen du vill ge en present till). Vi kontaktar dig och ger förslag på en eller flera produkter som vi tror kan passa, för den summa du har tänkt dig – vi ska nog kunna klura ut något tillsammans. Inte heller några konstigheter.

 

Tänk också på att vi har kort och som passar för de flesta tillfällen. Dessa kort ligger under kategorin ”Illustrationer & kort” och kommer att fyllas på med fler varianter inom kort. Klicka med ett sådant om du vill ha det till din present och ska det skickas direkt till din vän skriver vi gärna ditt hälsningsmeddelande direkt på kortet och skickar med. Om du inte väljer något hälsningskort i vårt sortiment skriver vi din hälsning på en fin pappersetikett och fäster på paketet (men tänk då på att fatta dig lite kortare).

 

Är du ett företag som vill ge bort jubileums-, avtacknings- eller högtidspresenter eller lovat att fixa fina presenter till förskole- och skolpersonal inför avslutningen så hjälper vi dig gladeligen med det. Vi har massor av bra förslag och ett brett sortiment som passar till alla. Varför inte gå den lätta vägen och välja presentkort – det passar bäst i många fall. Kontakta oss på: info@casamina.se så hjälper vi dig med allting på vägen till de perfekta presenterna!

 

Det ska alltid vara lätt som en plätt att ge bort en present – och dessutom kul tycker vi!

Och tänk på att vi alltid ger det där lilla extra då det handlar om en presenter – kärlek och omtanke i kubik.

CasaMina Living