Lite från vår sommarkampanj!

Det har varit ganska lugnt här på butiksbloggen under juli månad men nu tänkte vi köra igång igen och visa lite av vad som händer och sker i butiken, bakom kulisserna och tipsa om både produkter och kampanjer. Med tanke på att vårt sortiment är så nytt så har vi ingen sommar-REA i år men vi erbjuder ändå några bra kampanj-priser på några av våra varor för att ge er något litet extra i väntan på höst och när det är dags att fylla på butiken riktigt till bredden!

Armband

Våra populära armband från Bohemian Society är väldigt fina och superläckra att mixa och matcha med varandra. Just nu finner du några av dem med kampanjpris under augusti månad. Passa på!  

Det turkos armbandet ovan; Flamingo white mix finns att köpa för 249 kr (ord: 349). Läckert och här på bilden har jag dessutom mixat det med ett guldigt wrap-armband.

Armband - silverbrickor med läderremmar

Det här armbandet med silverbrickor och läderrem hittar ni också på kampanj för 199 kr (ord: 299). och nedan ser ni Ecuador som finns i silver och guld och som nu kostar 149 kr (ord: 249) och som är em av mina absoluta favoriter med sin upphöjning på mitten.

Bohemian Society - Ecuador silver

Armband kan man liksom aldrig få nog av och extra roligt är det när man hittar varianter som man kan blanda tillsammans för en proppfull handled med tjusigheter men som också är alldeles perfekt som ensam sittande. 

Bohemian Society - Ecuador gold

 

Fortsatt trevlig sommar!

Kristina